דליפת שתן לפני הריונות

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

12/10/2013 | 07:47 | מאת: רינת

שלום, סליחה, זה לא קלט את כל הטקסט בהודעה הקודמת. אני בת 35 מטופלת בטיפולי פוריות. מעולם לא הייתי בהיריון. אני סובלת מדליפת שתן בהתעטשויות וממש לפני כניסה לשירותים כשהשלפוחית לוחצת. הבנתי שדבר זה לא שכיח לפני הריונות ולידות. ברצוני לשאול: 1. ממה עשויה להיגרם דליפת שתן בשלב כזה? 2. האם יש קשר בין פוריות לדליפת שתן? 3. מה אפשר לעשות? תודה

27/10/2013 | 15:28 | מאת:

הדבר מעיד על חולשה מסויימת של רצפת האגן. אמנם הסיבות השכיחות לכך הן הריונות ולידות, אלך לא רק. אין קשר עם בעיות פיריון. רצוי הערכה ע"י אורוגינקולוג.