דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

03/08/2013 | 22:01 | מאת: א

לפני שבועיים התגלה בתרבית שתן חיידק קולי טופלתי בטפורל ולאחר שלושה ימים לא הוטב וקיבלתי זינת לאחר שגם לא הוטב קיבלתי אופלודקס , לאחר שלא הוטב וקיבלתי כאבים בנרתיק הלכתי למומחה אורונוקולוגיה והוא החליף לי את התרופא ל דיספטיל פורטה לאחר 4 ימים עדיין לא מרגישה הטבה מה עלי לעשות ?

13/08/2013 | 20:22 | מאת:

את צריכה לגשת להערכה של רופא נשים או אורוגינקולוג. כנראה שאין לך דלקת כי האנטיביוטיקה לא עוזרת לך.