בריחת שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

07/07/2013 | 11:37 | מאת: חן

שלום רב, שמי חן אני בת 21 ובימים האחרונים יש לי בריחת שתן מספר פעמים ביום ופעמים רבות יש לי הרגשה שיש לי פיפי כל הזמן אך כשאני הולכת לשירותים אין לי כלום או ממש מעט. שאלתי היא לאיזה רופא עליי לגשת כדי לטפל בתופעה? האם ללכת לרופא משפחה זה מספיק? האם יכול להיות שזו דלקת בדרכי השתן? (היה לי בעבר אך התסמינים היו שונים, הם כללו צריבה וכאב בעת מתן שתן וזה הכל)

14/07/2013 | 14:00 | מאת:

קרוב לוודאי את סובלת מדלקת בדאכי השתן. גשי לרופא משפחה שייתן לך טיפול.