בריחת שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

13/06/2013 | 22:09 | מאת: ליבי

שלום רב.אני בת 30 כשנה וחצי לאחר לידה שלישית (רגילה ) בשנה האחרונה שמתי לב שביומיים שלושה לפני המחזור ממש קשה לי לשלוט על השתן ולפעמים הוא ממש בורח לפעמים בלי שאני מרגישה צורך להתרוקן האם מצב מוזר זה יכול להעיד על ממאירות חלילה או מצב מסוכן אחר?הרופא שלי טוען שזה יכול להעיד על שלפוחית רגיזה אשמח לחוות דעתך

16/06/2013 | 19:12 | מאת:

זה לא מעיד על ממאירות. הייתי ממליץ על בדיקת שתן לתרבית לראות שאין זיהום. אם אין זיהום הייתי ממליץ על פיזיותרפיה של רצפת האגן.