תרופת דאקט - לנשים?

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

22/05/2013 | 00:40 | מאת: אסתי

כבר פניתי , במספר שאלות בנושא ולא קבלתי תגובה. אשמח לכל סוג של תגובה, תודה. אימי , בת 68, קיבלה מרופא המשפחה את התרופה דאקט - שעוזרת לבעיות פרוסטטה בגבר. הבעיה אצלה היתה בריחת שתן, האם התרופה הנל היתה צריכה לעזור לה? כי היא עשתה פעולה הפוכה,גרמה לה לצבירת נוזלים וכתוצאה מכך התנפחה מאוד. וכיום היא מטופלת בפוסיד. האם התרופה גרמה לנזק בלתי הפיך כי מדובר בתרופה שנותנים לגברים ? שוב , אשמח לכל סוג של תגובה. תודה:-) אסתי.

22/05/2013 | 00:49 | מאת:

התרופה לא תעזור לאימך. רצויה הערכה של אורוגינקולוג.

22/05/2013 | 15:20 | מאת: אסתי

האם בנטילת התרופה , היא יכולה לגרום נזקים למערכת השתן של האישה?