tvt דימום מתגבר

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

06/05/2013 | 20:19 | מאת: אני

שלום רב, שבועיים וחצי לאחר ניתוח TVT-0 והסרת ציסטה שחלתית לפני מספר ימים החלה צריבה בעת מתן שתן עשיתי בדיקת שתן שמראה קיום חיידק (עדיין לא היגיע תרבית המראה איזה חיידק) כאבים עזים בנרתיק ודימום שהחל ככתמים שחורים/חומים והתגבר להפרשות אדומות רבות מאוד. מה עליי לעשות? מה מידת הדחיפות? בתודה מראש אני

09/05/2013 | 13:32 | מאת:

ייתכן ומדובר בדלקת בדרכי השתן ואת צריכה טיפול אנטיביוטי. רצוי שתיבדקי ע"י הרופא שניתוח אותך, או לחלופין גשי למיון בבית חולים בו נותחת.