ניתוח TVT

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

20/04/2013 | 19:27 | מאת: דודו

בתחילת נובמבר עברתי ניתוח להתקנת TVT עקב דליפת שתן .לאחר הניתוח היה שיפור של כ-50% בלבד.ולאחר 3 חודשים חזרה הדליפה לקדמותה,ללא שינוי . בבדיקה ע,י הרופא המנתח הוא טען שהגוף התגבר על ה TVT. ההצעה לעבור ניתוח נוסף . למה הכוונה הגוף התגבר ? האם יושתך TVT אחר בניתוח הבא

21/04/2013 | 18:39 | מאת:

לא כל ניתוח מצליח במאה האחוז. הסביות לאי הצלחה הן רבות ולא כאן המקום לפרט. במידה ואת מעוניינת בתיקון אין מניעה אלא רק טיפול ניתוחי.