בריחת שתן חמורה בשבוע ה-28 להריון

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

17/04/2013 | 10:16 | מאת: קרן

שלום רב, אני בת 38 הריון שלישי בשבוע ה-28. מזה כ4 ימים רצופים אני סובלת מהתקררות ומשיעול טורדני ומציק. הגורם לי בכול פעם לירידת שתן בצורה רבה מאוד ( פד ספוג מאוד) ולפעמים בין 3 עד 4 פעמים בשעה. בדקתי את הענין זוהי כמובן אינה לשמחתי ירידת מים. איך איך זה שיורדת כמות שתן כה גדולה במרווחי זמן קצרים? מה עליי לעשות כדי אולי לווסת את רמת ירידת השתן כי השיעול כמו שזה נירא לא עוזב אותי בקלות. נא תשובתך. תודה!

17/04/2013 | 12:35 | מאת:

תלונה כזו יכולה להיות נורמלית בהריון והיא תעבור לאחר הלידה. יש לשלול אפשרות של דלקת בדרכי השתן ע"י תרבית שתן.