תוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

08/03/2013 | 10:40 | מאת: שרון

שלום רב בעקבות דליפת שתן מעטה (טפטוף קל במשך היום)נשלחתי לבדיקת כליות דרכי שתן ושלפוכית קיבלתי את תוצאות האולטראסאונד אולם זה לא ברור לי. כליות בגודל תקין ללא עדות לגושים,אבנים או הידרונפרוזיס . כליה שמאלית הודגמה בהגבלב,הקפסולה לוברלית,בשלישי העליון הודגם מבנה נוזלי אמורפי,17 מ"מ קוטרו,יתכן בין היתר גביע מורחב או ציסטהץכיס השתן במבנה תקין ללא שאריות שתן לאחר התרקנות. מה המשמעות של מה שרואים בצד שמאל? תודה רבה

11/03/2013 | 20:45 | מאת:

לדעתי תקין, אך רצוי להתייעץ עם נפרולוג או אורולוג.