דליפת שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

04/01/2013 | 20:40 | מאת: יארה

שלום, אני בת 42, אחרי 2 לידות. התחלתי לעסוק בפעילות גופנית הכוללת ריצה וקפיצות וגיליתי שאני סובלת מדליפת מנ הטיפול לבעיה זו? מעבר לאי נוחות העצומה, האם יש מניעה לעסוק בפעילות כזו- האם יכול להחמיר את הבעיה? פתח בחלון חדש הדפסת ההודעה

09/01/2013 | 14:17 | מאת:

ככל הנראה את סובלת מדליפת שתן במאמץ. יש צורך בהערכה של אורוגינקולוג. הטיפול - במצבים הקלים ניתן לבצע תרגול (פיזיותרפיה) של רצפת האגן (עוזר בכ- 50-60% מהמיקירם),ואם לא עוזר - ניתוח קטן דרך הנרתיק שעוזר ביותר מ- 90% מהמיקרים.