בריחת שתן לילית

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

25/11/2012 | 11:49 | מאת: מיכל

אני בת 50 סובלת מבריחת שתן לילית מזה מספר שנים בערך 4 -5 פעמים בשנה ניבדקתי ע"י אורולוג ואני טופלתי בכדורי וסיקר ועתה אני מקבלת טוביס מזה כ-4 חודשים . ועדיין זה קורה לפעמים -אני מיואשת מה לעשות ?

25/11/2012 | 12:17 | מאת:

יש צרך בהערכה שלך כולל בדיקה גינקלוגית, תרבית שתן, בדיקה אורודינאמית ובהמשך בדיקה ע"י אורוגינקלוג. על פי הממצאים יש להחליט על הטיפול המיטבי.

02/05/2013 | 06:35 | מאת: מיכל

בהמשך לתשובתך לגבי הצורך בעשיית ארודינמיקה -נעשו כל הבדיקות שהיו תקינות ובכל זאת התופעה ממשיכה של בריחת השתן הלילית למי ניתן לפנות ומה ניתן לעשות ? אין לי איכות חיים