בריחת שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

05/10/2012 | 14:47 | מאת: TALI

אני סובלת מתופעה מוזרה. ברגע שאני נכנסת הביתה מייד מרגישה דחף חזק לתת שתן ולא תמיד אפילו מספיקה להגיע לשרותים. יש לציין שאם לא הייתי נכנסת הביתה הייתי יכולה לסתובב בחוץ עוד שעות בלי להכנס לשרותים. האם זאת בעיה גניקולוגית?(אני אחרי היסטרקטומי) או נאורולוגית? מה אפשר לעשות? תודה רבה.

09/10/2012 | 08:42 | מאת:

את זקוקה להערכה אורוגינקולוגית + בדיקה אורודינאמית. מה שציינת יכעול להיות כחלק מהפרעה של שלפוחית רגיזה.