תכיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

20/10/2011 | 15:39 | מאת: קרין

שלום, אני סובלת כבר קרוב ל-5 שנים בתכיפות במתן שתן שמתבטאת בריצה לשירותים כל 5 דקות נוקטוריה קבועה עשיתי בדיקת אורודינמיקה שתוצאותיה להלן: תחושה:מוגברת קיבולת:נמוכה 301 סמ"ק היענות:ירודה זרם שתן מקסימלי:25 שארית שתן:-18 סמ"ק עקומת השתנה תקינה למה הכוונה בתוצאות הנ"ל?

20/10/2011 | 17:29 | מאת:

לקרין שלון. את סובלת קרוב לוודאי משלפוחית רגיזה. הדבר דורש הערכה נוספת וטיפול ע"י אורוגינקולוג.