HELP

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

27/04/2012 | 15:59 | מאת: איב

שלום ד"ר גינת אני בת 55 סובלת מUTI חוזרים מרבית חיי. לסירוגין טופלתי לתקופות ארוכות באנטיביוטיקה למניעה. בכלל כבר בלעתי כמה מאות של כדורי אנטיביוטיקה ואני כבר עייפה מזה. כל הדלקות תוקפות אותי בתוך 24 שעות מקיום יחסים. כמובן שאני דואגת להטיל שתן לפני ואחרי ולכמה שנים בלעתי רספרים אחד אחרי כל קיום יחסים אבל גם זה כבר לא עובד. האם יש משהו חדש שתוכל לספר לי עליו? שמעתי על שיטות אלטרנטיביות ודיקור סיני אבל אני סקפטית. מצד שני כמה אנטיביוטיקה ניתן לבלוע עוד? אני כבר שוקלת להתגרש על מנת שלא אצטרך לקיים יחסים יותר. בלי יחסי מין...אין דלקות. תודה

30/04/2012 | 07:20 | מאת:

אני לא מעורה בכל מה שקשור לטיפולים שציינת. אני ממליץ על טיפול ממושך באנטיביוטיקה פומית פעם ביום (מקרודנטין 100 מ"ג ליום) לתקופה ארוכה לצורך מניעה וכמו כן על נטילת טריביד או ציפרוקסין שעתיים לפני קיום יחסי מיון ו- 6 שעות לאחריו. כמו כן את זקוקה לבדיקה והערכה של גינקולוג עם עדיפות לאורוגינקולוג.