דליפה וכאב

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

25/04/2012 | 18:43 | מאת: שוש

מזה זמן רב אני סובלת מדליפה וכן גם מתכיפות, בחודש האחרון הופיעו גם כאבים בפות תרבית שלילית אבל מאד כואב לי לא שורף נבדקתי ונאמר לי לעשות בדיקת אורודימיקה, אבל לכאבים לא ניתן לי פתרון, ממה הם יכולים להיות? אני מאד פוחדת מבדיקת האורודימיקה האם היא נעשית באלחוש האם היא כואבת, אני פחדנית מאד גדולה מכאבים ולא יודעת מה לעשות.

25/04/2012 | 20:46 | מאת:

את צריכה לבצע תרבית שתן ואם שלילי לבצע בדיקת אורודיאמית. הסבר על הבדיקה כאן - היא לא כואבת: http://www.urogyn4u.com/articles/ud-test