נטילת גלולות בנוסף לmacrodantin

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

24/01/2012 | 16:38 | מאת: נ

שלום רב! אני בת 20 נוטלת כשנה וחצי גלולות אורטו-ציקלן. בעקבות דלקות חוזרות בדרכי השתן,הרופא נתן לי מרשם לmacrodantin 100 mg ואמר לי לקחת כדור כל פעם אחרי קיום יחסי מין. יש לי פרטנר קבוע ואני לא מעוניינת להשתמש בעוד אמצעי מניעה. השאלה שלי היא, האם הכדורים הללו יכולים לפגוע ביעילות הגלולות למניעת היריון? אני מפחדת מזה מאחר והוא אמר לי שזה כמו אנטיביוטיקה. אודה לך על תשובתך.

24/01/2012 | 16:52 | מאת:

אין כל בעיייה לקחת אנטיביוטיקה זו עם גלולות. הן לא מגבירות את הסיכון להריון.

24/01/2012 | 17:08 | מאת: נ