בריחת שתן לאחר לידה

דיון מתוך פורום  אורוגינקולוגיה - דליפת שתן וצניחת רצפת האגן

05/01/2012 | 17:46 | מאת: יעל

שלום רב, אני בת 29, כשבעה שבועות לאחר לידה ראשונה (לידה וגינלית רגילה עם תפרים ואפידורל). התינוק נולד במשקל 3.862 ק"ג. מזה כשלושה שבועות שאני חשה בבריחת שתן בזמן ספורט (בעיקר בקפיצות) ובזמן שיעול חזק ומתמשך. יש לציין שמדובר בדליפה משמעותית. בדיקת השתן שביצעתי לאחר הלידה יצאה תקינה. אני יודעת שמדובר בתופעה נורמלית לאחר לידה אך מוטרדת מאד- האם התופעה תחלוף מעצמה? האם יש לכך טיפול? אני מאד מפחדת שמא מדובר בנזק כרוני ובלתי הפיך. מודה לכם מראש על תשובתכם, יעל

15/01/2012 | 12:18 | מאת:

רצויה הערכה של אורוגינקולוג.