הפרעת אכילה נרבוזה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

19/12/2013 | 19:05 | מאת: גלעד

שלום אני בן 37 נוטל כדורים להפרעת חרדה שיש לי.אני לוקח סטרליין 200 מ"ג ומירטאזפין 15 מ"ג. בגמילה מזיפרקסה שנטלתי 10 מ"ג לתאבון ,עכשיו אני על 1.25 מ"ג. אין לי הפרעה סכיזו-אקטיב זה ניתן לי רק לתאבון ולשינה. שאני אוכל אני מרגיש נרבוזה בבטן דיי עצבני ואז קורה שאני נסתם מהר וזה מלווה גם בתופעה של בחילה ורצון להקיא.אני חושב שזה קשור להכל לתופעה של החרדות שיש לי ואני אובד עצות.אני נוטל בעבר סרוקסט 60 מ"ג יחד עם הזיפרקסה ולא היו את התופעות האלו. שמתי לב גפ שאני אוכל בבוקר או בלילה זה לא קורה לי כמו שאני רוצה לאכול במהלך היום צהרים ואחה"צ. אשמח לייעוץ ועזרה תודה.

שלום, לתרופות שונות יש תופעות לוואי שונות (שיכולות להשתנות גם מאדם לאדם), חלקן קשור גם בתיאבון. מציעה לך לחזור ולהתייעץ עם מי שנתן לך את הטיפול התרופתי הנוכחי כדי לבדוק אם יש צורך לעשות שינוי. בהצלחה, קרן בלומנטל-יניר, מטפלת באמנות.

מנהלי פורום הפרעות אכילה