אכילה בררנית ילד בן 11

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

03/07/2019 | 23:58 | מאת: ירון

הבן שלי בן 11 . המאכלים היחידים שהוא אוכל : ציפס מטוגן ו 3 שניצלים אצבעות מעובדים במחוממים במקרו עד שהם קשים אבן פעם בשבוע תפוח, לבית הספר בסקווטים ,קרקים ובפלים בלבד. כמעט ולא אוכל לחם ואם כן אז רק צנימים. מידי פעם מילקי מעבר לזה לא נוגע בכלום . היינו במספר מפגשים עם דיאטנית אבל ללא שינוי . אני צריך עזרה מקצועית. למי פונים בנושא ?

שלום ירון נשמע שבינך סובל מבררנות אכילה במקרה כזה הכתובת הראשונית המומלצת היא דיאטנית המתמחה בנושא. במקרים מסוימים יש מקום לשלב טיפול רגשי ו/או ריפוי בעיסוק במקרה ומדובר בררנות על רקע ויסות חושי. האם הדיאטנית איתה עבדת מתמחה בתחום?

מנהלי פורום הפרעות אכילה