החלמה מבולימיה- שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

19/05/2019 | 01:00 | מאת: בר

בת 23, לאחרונה החלמתי מבולימיה שסבלתי ממנה מגיל 14. אני בטיפול אצל פסיכולוגית ופסיכיאטר, נוטלת פרוזק וכרגע מרגישה משמעותית יותר טוב עם ירידה קריטית בהתקפים. מאז ההחלמה התיאבון שלי ירד משמעותית וכתוצאה ירדתי 7 קג ועכשיו אני על גבול התת משקל (54 קג 1.70) דבר שמפחיד אותי שיגרום לי להתדרדרות נוספת. האם יש המלצות כלשהן לאיזון המצב או לקבוצות תמיכה/ מסגרות מטפלות באזור המרכז? תודה רבה רבה.

היי בר, כול הכבוד על ההחלמה ואיזה כייף שאת נמצאת במגמת שיפור!!! לצערי, את החלט צודקת אכן בתת משקל יש סיכון להתדרדרות... ממליצה בחום לשלב טיפול תזונתי ע"י דיאטן/ית קלינית המתמחה בהפרעות אכילה לצורך טיפול במצבך התזונתי ובמניעת התדרדרות. בהצלחה רבה עדי מילר דיאטנית קלינית

מנהלי פורום הפרעות אכילה