חזרת רעב לאחר תקופה ארוכה מאוד שלא היה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

19/09/2018 | 18:55 | מאת: מנסה

היי, לאחר חודשים ארוכים של הרעבה, ושנתיים קשות של התמודדות עם הפרעת אכילה שידעה עליות ומורדות, החלטתי לקחת את עצמי בידיים יחד עם אמא, התחלנו עם תפריט תזונתי קטן משום שהמצב ממש גרוע - הרזון קיצוני והתיאבון איננו... ופתאום אחרי יומיים שאני אוכלת כל יום שש ארוחות קטנות ומזינות נפתח לו תאבון ענק אני כל הזמן רעבה ולא שובעת ולא יודעת יין להתמודד. הטיפול דרך המרפאה יתחיל רק עוד חודש, והלוואי והיה לי דיאטנית להתייעץ איתה מה לעשות כדי לעזור לעצמי ולפעול כרגע הצורה הנכונה ביותר. יש הצעות איך להתחיל הזנה מחדש והמלצות להתמודדות עם חזרת הרעב? תודה רבה על הפורום והמענה!

שלום שמחה מאוד בשבילך שהחלטת להילחם ולקחת את עצמך בידיים! פעמים רבות אחרי תקופת הרעבה ממושכת ישנו רעב פיזיולוגי לצד רעב מנטלי שמגיע עם החזרה לאכילה סדירה. זהו בהחלט מצב שכיח!!! במקרים אלו ממליצה להגדיל את כמות האוכל בליווי דיאטנית! ישנה חשיבות למה וכמה מוסיפים ואיך חוזרים לאכול אחרי תקופה כזו. מציעה לך להתקשר למרפאה ולבקש להקדים את התור אפילו רק לדיאטנית. כול הכבוד! ובהצלחה רבה בהמשך עדי מילר דיאטנית קלינית

מנהלי פורום הפרעות אכילה