בקשת עזרה בעינין הפרעת אכילה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה

26/12/2017 | 14:22 | מאת: נועה

היי אני חדשה כאן גם אני מתמודדת עם הפרעות אכילה לצערי כבר שנה וחצי אני בת20 ועשיתי דיאטת כסאח קשה עם התעמלות ירדתי במשקל כיום אני דיי מאוזנת בקטע של המשקל אמנם אני רזה אבל לא חריג אני כל הים סביב ההתעסקות באוכל וזה לא נותן לי מנוחה יש לי גם התקפי בולמיה לפעמים ואני שומרת על תפריט מוקפד אחרי התקף יש לי הרגשה מאד קשה וסטרס גבוה אני לא יודעת איך אני יוצאת מזה ואני ממש רוצה בנוסף להכל יש לי כאבים נורא קשים בקיבה ונפיחות קשה לא משנה מה אני אוכל אשמח אם תעזרו לי וגם עצות איך להתגבר על ההתפים תודה

שלום, ראשית סליחה על העיכוב... לא ראיתי משום מה את הודעתך... אם טרם עשית זאת, מציעה לך לפנות לקבלת טיפול מקצועי משולב- תזונתי ורגשי, כדי שיעזור לך להתגבר על הסימפטומים. גם אם את מתארת שהמצב הגופני לא קיצוני, נשמע שהמערכת שלך לא מאוזנת (זו יכולה להיות אחת הסיבות להתקפי האכילה למשל). אין שום סיבה בעולם שתתעסקי 24/7 בענייני משקל, אוכל ומראה ולא תהיה לך מנוחה כמו שאת מתארת. יתכן שכדאי לברר את הרקע שעליו 'מתיישבת' הטורדנות הזו, ממה היא מנסה להסיח אותך וכד', ובמקביל, לייצר לך אכילה משביעה ומספקת שתוכל לעצור את התקפי האכילה. בהצלחה, קרן בלומנטל יניר, פסיכותרפיסטית ומטפלת באמנות (M.A)

מנהלי פורום הפרעות אכילה