לא יודעת כבר מה לעשות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/09/2013 | 09:05 | מאת: אני

אני וחבר שלי כבר שנתיים ביחד ואנחנו לפני חתונה מבחינתי סקס זה דבר חשוב ואין לי בעיה לעשות סקס כל יום כל היום הוא לעומת זאת לא חושב על סקס בכלל למעשה אם אני לא יזום סקס זה לא יקרה ואם זה קורה אז לא יותר מפעם בשבוע ולא יותר מפעם אחת בלילה אני מאוד אוהבת אותו אבל הסקס איתו די שגרתי הוא לא אוהב לרדת לא מפריע לו שלא ירדו לו הוא לא אוהב לדבר על זה ואני כבר ממש מתוסכלת

22/09/2013 | 19:57 | מאת: אמי

אני פירקתי נישואים בגלל מצב כזה. תאמיני לי לא סתם העין מחפשת את החצי השני. זה בגלל שהיא או הוא שונה ממנה ומחפש חיבור. והחבור הזה הוא הסקס ולכן אם אין סקס טוב אין זוגיות.

24/09/2013 | 12:11 | מאת: אני

עכשיו אני ממש מבולבלת ועוד יותר מפחדת

27/09/2013 | 12:23 | מאת: רון

אין טעם להיפרד או להתגרש בגלל יחסי מין לא מספקים..תשמעי סיפור שלי,אני סובל מבעיה רפואית מולדת שלא מאפשרת לי לקיים יחסי מין..אז מה אני אעשה? לא אתחתן לעולם? אם זה מפריע לך,את יכולה לבקש ממנו יפה פרטנר ליחסי מין כשאת נשארת בזוגיות איתו..את אוהבת אותו,אז למה להיפרד בגלל שטות כזאת? תאמיני לי,מין זה לא הכל בחיים..אבל אם את רוצה לעזוב אותו בגלל זה זאת בחירה שלך..בעיניי זו תהיה טעות

שלום לך, את מתארת מספר דברים שגורמים לך תסכול רב. האחד: הפערים בצורך בסקס או בחשק המיני שיש ביניכם והשני הוא סקס שיגרתי והעובדה שהתקשורת המינית לקויה ביניכם וכפי שציינת " הוא לא אוהב לדבר על זה".. מה שהייתי מציעה לך הוא לנסות לשוחח איתו על תחושותייך ותסכולך. ממקום משתף ולא מאשים או שידחוק אותו לפינה, מקום שיאפשר לכם חשיבה משותפת יחד על מציאת פתרון שאולי יתאים לשניכם. הקושי לדבר על סקס הוא משהו שיכול להיות aהתחיל עוד לפני מערכת היחסים שלכם, נובע ממסרים שקיבל בן זוגך על מיניות בהתבגרותו, ביישנות, מבוכה סביב הנושא ועוד. אימרי לו כמה חשוב לך לנסות ולשפר או להעשיר את חיי המין ביניכם ונסי להפוך אותו לשותף לחשיבה בנושא. בטח שלא נכון כאן, ללא ניסיון לפתור זאת ולטפל בזה, לרוץ ולפרק את הזוגיות שלכם. במידה ותתקשו לעשות כל זאת לבד, תמיד אפשרי לפנות למספר שיחות של יעוץ זוגי מיני אצל מטפל מיני מוסמך שיסייע הן במציאת פתרון זוגי לפערי החשק והן ביצירת תקשורת מינית ומיניות מדוברת יותר ביניכם שתסייע בשיפור חיי הסקס שלכם. אשמח לסייע בכל דרך במידת הצורך בהמשך, אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות