זוגיות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

24/03/2016 | 08:57 | מאת: אורלי

בעליבורח ממין היתה בעיה מינית עזב 3 חדשים יש לי הרגשה שפעם עמד לו ופעם לא בן 54 התחלנו טיפול זוגי לספר את זה שם

בוקר טוב יש הרבה סיבות להימנעות ממין מצד גברים. משהו כפי הנראה קרה לאחרונה כי את מתארת הימנעות ממין בשלושה חודשים האחרונים. זה יכול להיות קשור לכמה סיבות, האחת אולי משהו פיזי, בגיל 54 נכון לבדוק אם יש ירידה ברמת הטוסטסטרון שיכולה גם להשפיע על רמת הזיקפה ולשינוי בתפקוד המיני. אני מבינה שאתם בטיפול זוגי, אז מניחה שיש קשיים בזוגיות, אולי תסכולים או ריחוק או משבר שעברתם, ולכן יכול להיות שגם קשיים אלו משפיעים על החשק המיני שלו או על הרצון להתקרב. לגבי הטיפול הזוגי בהחלט נשמע לי נכון שתספרי זאת בטיפול. מיניות ואינטימיות מינית היא חלק מהזוגיות שלכם ואם אתם בטיפול נכון שהנושא יעלה במיוחד אם הוא מפריע לך. מאחלת לך יום טוב ואשמח לסייע בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות