לבד

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

05/01/2016 | 23:49 | מאת: 'w

היי אפרת, את בת 37 ואני לבד. לא הצלחתי ליצור זוגיות אף פעם החל מגיל צעיר ובשלב מסוים ויתרתי על דייטים. כלומר תמיד הייתי פסיבית לקשר ומעולם לא הייתי אקטיבית כלומר לא מחפשת באתרי היכרויות מבקשת שיכירו לי פשוט היו מתחילים איתי פה ושם ולא היו חסרים מחזרים היה טוב לי לבד לא הרגשתי בדידות או מחסור ואת מה שפגשתי בדרכי לא אהבתי אף פעם זה לא היה זה ,הם אפילו לא הכיוון או הטיפוס. הבעיה שניסיתי לחוות חברות ולא הצלחתי בשל פערים של כימיה תקשורת רמה אישית משיכה.כלומר נתתי צ'אנס לדייט ראשון שני.. כיום אני לבד ואני לא יודעת איך להכיר והיכן? מרגישה שאם אתחיל לצאת זה יהיה אותו לופ של בחורים לא הכי רציניים שלא סגורים על עצמם. אני גם מרגישה זקנה ושאף אחד לא ירצה אותי לנישואין. הבעיה היותר גדולה זה שאני לא סטוציונרית כך שאני בתולה שזה גם מוזר שלא עניין אותי לעשות סקס עם מישהו. לא חרמנית ולא היה מישהו שמשך אותי עד כדי כך שאזרום כמו שאחרים ואחרות עושים עד שמוצאים את האדם הנכון לקשר רציני או נישואין. איך מתחילים לצאת עם מישהו מה מספרים על זוגיות ומערכות קודמות שלי אם אשאל? ומבחינה מינית האם בגילאים כאלו כבר ישר קופצים למיטה? איך להתנהל מול גבר בנושא הזה?- אני ויתרתי גם כי זה לא חלק מרכזי שחשוב לי בקשר אלא זה תוצר של מערכת יחסים בעוד אחרים עיקר עניינם בסקס. תודה

שלום לך, כיון שאני לא מכירה אותך, דבר ראשון שהיה חשוב לי לבדוק איתך הוא איך את בכלל יוצרת קשרים עם אנשים? ואני מדברת על קשרים חבריים בכלל שעוד לא למטרת זוגיות . את מדברת בכלל על קושי ביצירת קשר וזה משהו שנכון לבדוק כי אם קיימת כאן בעיה כללית, קודם כל הייתי מתחילה איתה. רק אם את מסוגלת ליצור בכלל קשרים, תוכלי גם ליצור קשר לכל מטרה אחרת כולל מטרה של יצירת זוגיות. הדבר השני שהייתי בודקת, הוא מה קורה עם החיבור שלך למיניותך? עד כמה בכלל את רואה מין כחלק מחייך? עד כמה יש לך חשק? אולי יש דברים שעוצרים אותך? מפחידים אותך? אני לא יכולה לדעת, אך חשוב לבדוק זאת. רק אחרי שתבדקי את כל אלה, תוכלי להתחיל לחשוב על איך את יוצרת קשרים עם גברים למטרת דייט או זוגיות, איך להתנהל מול גברים ומה בכלל מעניין אותך שיהיה בקשרים שאת מחפשת מבחינת מה שהכי חשוב לך. אשמח לסייע במידה ויהיו שאלות נוספות [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות