בתוליות שהסתבכה

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

18/08/2015 | 22:30 | מאת: יעל

הי אפרת, זה ארוך מאוד אבל אני חייבת לתאר לך את המצב שלי ואולי תוכלי להגדיר לי מה הבעיה הזו??. יש לי בעיה שמתחלקת לשניים דימוי עצמי נמוך ( ביטחון עצמי+גופני) וגם ביישנות ומודעות יתר לדברים סגירות. בקשר לדימוי- מאז היותי בבי"ס יסודי וכו' סבלתי ממתת משקל והייתי שטוחת חזה כל החיים הנושא של הגוף עלה בכותרות על מה את אוכלת? יש לך מחזור? תראי איך את נראית? את נראית חולה? את אנורקסית? שוטחית וכו' וכו'..המון שנים כל בי"ס יסודי תיכון צבא ולאחריו... מה שגרם לי להסתגר לשנוא את גופי ולא אתחיל לתאר לך במה זה התבטא. כמובן שבגילאים יותר מבוגרים זה הפך לבעיה של ממש לא הייתי הולכת לבריכה עם הכיתה לא ים לא להתלבש ליד בנות לא מסוגלת לצאת עם בנים בגלל שאני שטוחית ואין לי חזיה... הדימוי העצמי הנמוך גם בא מהבית זה משהו שמלווה אותי וקשה לי להשתחרר. לא הצלחתי להשמין..והחזה אין מה לעשות.. נושא להסתכלות הערות.. מצד שני וזה מה שמצחיק מאוד מאוד מחוזרת . עם בחור אז לאור יום אחרי הלילה שהתחיל... מתחילים שוב.. אומרים לי שאני רזה.. מצד שני גם הרבה היו מתחילים איתי ברחוב ותמיד הגוף שלי היה המושך.. אך לא הרגשתי טוב איתו בגלל החזיות המרופדות ופחדתי התביישתי מדחייה.קשה לי להסביר זה מתחיל מגיל מאוד צעיר שאת פשוט לא מפותחת לא מרגישה נשית סקסית וכו'...גוף של ילד. הנושא השני: הייתי בבסיס של בנים מאוד אהבו אותי אך כל הזמן התעסקו אם אני בתולה או לא. אז עוד הרגשתי עם זה בסדר אבל אחרי הצבא זה פתאום הפך לבושה!!! תוסיפי לזה את חוסר הביטחון שלי והסגירות.קושי להיפתח ליצור אמון.. בררנית.. בעצם התקשתי ליצור מערכת יחסים בגלל שבסופה יהיה מגע ויש לי בעיה רצינית עם הגוף שלי לא נותנת שיגעו בי מפחדת מאינטימות בגלל החזה..לא נעים לי המגע מאוד מאוד ביישנית פן ירגיש בחזיה מרופדת :). מצד שני בעיה בתפיסה פסיכולוגית שוב הייתי מאוד מחוזרת והיו אומרים שאני סקסית ( לא מסתדר עם הערות של נשים וסתם אחרים שאומרים הפוך) וכל דייט ראשון יש קרבה מאוד מהירה ואני בכלל לא מתרשמת מהבחורים שמתחילים איתי הם אפילו לא מושכים אותי פיסית. יוצא מצב ששום בחור לא מושך אותי אינטלקטואלית או מינית ואין לי רצון לנסות עם חלקם דברים אפילו לא נשיקה בגלל ההתקרבות המהירה. הגעיל אותי שנוגעים בי ככה בדייט ראשון מבלי שיכרו אותי.. נראה לי תמיד שבחורים רצו רק להשכיב אותי ואם הייתי מכוערת לא היו ניגשים כי הכל בעצם זה סביב מראה.. ויצרת אינטימיות מדומה. לבסוף התנזרתי מלצאת כי זה מעגל קסמים... שאגב גם אם היום אני מנסה זו אותה התנהגות. עשיתי ניסוי: נפגשתי עם בחור שהיה דלוק עליי לפני המון שנים ויש לי כעס אליו כי היה מנבל את הפה בכיתה פחדתי גם ממנו שידע שאני בתולה ויספר לכולם תמיד חבר שלו היה אומר נו זיינת אותוה והוא אמר עוד לא.. נראה לא רציני..ונראה לי זיין ומצד שני בכלל לא נגע בי.היחיד שלא נגע בי כשנתתי לו סוג של הזדמנות לצאת איתי. כשנפגשנו זה היה כמו פגישה עיוורת כי שנינו התבגרנו מאז חשבתי לתת צאנס כי אף פעם לא נגע בי וחיזר אחרי שנה. לא ציפיתי שיתנפל עליי כי הרי לא קבעתי איתו דייט ומאיפה לי שבכלל ירצה אותי. מה שיצא שישבנו בפאב בכלל לא התעניין בחיי ורק ליטף אותי עד שבאיזה שלב זה עיצבן אותי כי החולצה עלתה ואז שאל את לא אוהבת שנוגעים בך? אף פעם לא היית עם גבר? ניסה גם לנשק אותי ודיחיתי אותו בגלל זה אמר .. יצאתי מבולבלת.. וככה זה כל המפגשים שלי עם בחורים. אני עדיין לא מרגישה מה אני רוצה והם כן? אח"כ כשיצאנו החוצה הוא נהיה אמיתי בכל מיני דברים שאמר שהכל מסתדר לו שבעצם פחדתי להיפגע.. שאני מיוחדת בלה בלה.. ופתאום כן רציתי שיחבק אותי והוא עשה את זה..החיבוק כלומר היה נעים..ואז תפס לי את התחת וזה קצת היה חצוף בעיניי.. אבל לא הפריע לי כי הכל היה אמיתי.מבחינת הרגש שלו אליי... פתאום כמה ימים אח"כ רציתי אותו כבן זוג אבל הוא כבר ויתר אחרי אותה פגישה. כי אין לי ניסיון זוגי ובטח לא מיני??? תוכלי לעזור לי? אני תקועה בלופ הזה ולא יכולה לצאת מזה.. לפי המפגש הזה בנתי שאולי הם לא חרמנים? מצד שני מי שרוצה אותך אמור להבין אותך לחכות לך מערכת יחסים צריך סבלנות.. אני רוצה זוגיות אבל פוחדת מההערות כי אני בוכה אח"כ הרבה פוחדת לאהוב ושיעזבו אותי.. כשאני עם מישהו אני נלחצת שוב בגלל המראה שלי מרגישה מכוערת אין לי כח להתיפייף בשבילהם לא מרגישה סקסית.. והבעיה השלישית שאף אחד לא רוצה בתולה. אבל מאז ומתמיד הייתי ישר חושבת על זה אם אני מסוגלת כל נושא החדירה הלחיץ..שלא אהיה טובה במיטה.. תודה

שלום לך את מתארת בעיה מאד מורכבת שתשובה בפורום קצר ותמציתי בהחלט לא יכולה לפתור. יש לך קושי עם גופך, בעיה של דימוי עצמי מצד אחד וקושי עם מיניותך ואפילו חרדה מיחסים עם בנים. בעייתך מאד מורכבת ומחייבת טיפול מעמיק. ממליצה לך לפנות לטפול מיני שיסייע קודם כל בחיזוק דימוייך העצמי ואחר כך בהתגברות על החרדות הכל כך חזקות שמלוות אותך. מוזמנת לפנות במידת הצורך למייל [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות