חרדה מיחסי מין,

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

20/06/2015 | 15:24 | מאת: מעיין

שלום שמי מעיין בת 26, בעבר הייתי חולה בהפרעת אכילה מסוג אנורקסיה בשנתיים האחרונות אני נמצאת בשיקום וריפוי, חלק ממה שנשאר לא רק מהמחלה אלא גם מהאישיות שלי זה חרדה מאוד מאוד גדולה מיחסי מין, פעם הייתה לי גם חרדה חברתית גדולה אבל עכשיו לאט לאט אני עובדת על זה, אשמח לדעת איך אפשרי לטפל בחרדה הזו של יחסי המין, מה גם שאני מאוד נבוכה לדבר על זה עם המטפלים שלי ואני מעוניינת במטפלת מיוחדת לנושא הזה, אציין גם שעכשיו כשאני בתהליך הבראה הנושא הזה מעניין אותי ונמצא על סדר היום שלי באופן קבוע אשמח לשמוע על דרכי טיפול וכו תודה ענקית מעיין

מעין שלום, אני מבינה ממך שאת נמצאת בתהליך של שיקום וריפוי והתגברת כבר על הרבה קשיים וחרדות בדרך ואני שמחה שכך הוא הדבר. את בהחלט חושבת נכון, התייחסות לחרדות ספציפיות ביחסי מין בהחלט מתאימות לטיפול מיני, שם המטפלת תאפשר לך לדבר על הנושא עם כמה שפחות מבוכה ואי נוחות. זה המקום להתייחס לקשיים ולדברים שמעכבים אותך במיניות וגורמים לך לחרדה כה רבה. בטיפול מיני יש גם מיומנות להתייחס לנושא ולסייע לך להתמודד איתו הן ריגשית והן התנהגותית. עקרונית את יכולה להיות גם במקביל בטיפול פסיכולוגי ובטיפול מיני, גם זאת יכולה להיות אפשרות אם את עדיין נמצאת בתהליכים טיפוליים במקומות אחרים. אשמח לסייע במידה ויהיו עוד שאלות ותמיד מוזמנת לבוא לפגישת יעוץ במידת הצורך. המייל שלי לשאלות נוספות: [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות