ואם היא הייתה בת 40 זה כן בסדר?

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

20/08/2020 | 19:14 | מאת: ברי

אני משתדל לא לשפוט לפני שאני יודע את הפרטים ומציע כך גם לכולם. האם הקביעה הנחרצת ש''היא'' לא רצתה את זה יכולה לקבל אישור? ומה אם הבחורה בת 40 אז זה כן בסדר לשכב עם 30 גברים בזה אחר זה? ומי אנחנו שנשפוט שזה לא בסדר? אני אמרתי פעם שכל הבאזז הלהטב''י הוא כדור שלג שיתפוצץ לנו בפרצוף. לא כי זה לא בסדר אלא כי היום הכל הפך להיות בסדר. שמעתי ממקור מהימן על מישהי ששכבה עם 11 גברים במקביל. היא הייתה בת 18 והם פחות או יותר בגילה. ואני די בטוח שאם יצוצו סרטונים נגלה שאונס לא היה שם, מקסימום חוסר טעם טוב ומישהי שקלטה מה היא עשתה אבל הבושה והחרטה של אחרי פשוט לא מקדמים אותה אז עדיף להתלונן.

שלום לך כאן זה לא המקום לשפוט דבר...אך כאן זה כן המקום להתייחס למיניות ממקום אנושי וחוקי,. מדובר בעבירת אלימות בראש ובראשונה, מעבר לכך מדובר בבחורה(ילדה) שהיתה שיכורה , ללא אפשרות לתת הסכמה מודעת ומעבר לכך קטינה בת 16. כך שנעברו כאן כמה עבירות על החוק כמו אלימות, אינוס קטינה וקיום יחסי מין כשצד השני לא במקום של מתן הסכמה מודעת. איני מבינה את שאלתך כאן.. אך בבירור כמו רבים אחרים אני מגנה לחלוטין את המעשה הנורא. שהוא בראש ובראשונה עבירה פלילית,עבירת אלימות , עבירה מעבר לכל קנה מידה אנושי ועצוב שיש אנשים שעדיין מאשימים את הקורבן. כמטפלת מינית אני מאמינה שנכון לחנך ולהסביר לכמה שיותר אנשים את נושא ההסכמה, החוק, ולדעת לקיים יחסי מין ממקום של כבוד ומתן ראייה אנושית ואמפטיה לאחר. ועד כמה זה לא אנושי או מוסרי, לנצל אצל נשים מקום של שיכרות, בלבול או חולשה לשם קיום יחסי מין. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות