התייעצות לגבי מין אנאלי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

10/06/2020 | 02:42 | מאת: נטע

אני רוצה לנסות לענג את בן הזוג שלי על ידי עיסוי של הפרוסטטה. איך עושים את זה ידנית ? ואם אני רוצה לקנות ויברטור מיוחד לגירוי הפרוסטטה- איך לבחור מכל המבחר שיש?

שלום לך, בשלב ראשון, שאלי אותו. האם מעוניין בכך? איך מעוניין בכך? האם ניסה בעבר ומכיר מה מעדיף? האם מעוניין בשימוש בויברטור לגירוי פרוסטטה בכלל? ואיזה? חושבת שנכון שזה יהיה משהו שתחקרי ותבדקי עם בן זוגך, ומן הסתם תקבלי את הסכמתו לכך ותבדקו את הנושא יחד. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות