דיכוי היצר המיני בעזרת תרופות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/02/2020 | 12:12 | מאת: אפרים

קראתי שנטילת תרופות נגד דיכאון מקבוצה מסויימת גורמת לירידה ביצר המיני. אני כבר תקופה ארוכה מעוניין להשבית את היצר כי החרמנות רק גורמת לי תסכול ומניעה את הריכוז שלי מדברים חשובים כמו עבודה, לימודים ומשפחה. יש לי תור לפסיכיאטר וכבר למדתי בע''פ את הטקסטים והתסמינים כדי שאוכל לקבל את הכדור שיפחית לי את היצר, השאלה היא האם יש גם מזונות שמדכאים את היצר?

שלום לך איני יודעת עד הסוף מה הסיבה לרצונך להפחית את היצר... וזאת שאלה אם בלבקש תרופות אתה לא מטפל רק בסימפטום ולא בשורש האמיתי של הבעיה. לא מכירה מזונות שמדכאים את היצר. בכל מקרה מציעה לטפל בשורש הבעיה שמטרידה אותך... לא בטוחה שלקחת תרופות זה רעיון טוב בלי שבדקת את הבעיה לעומקה ואם ואולי יש לה פתרונות אחרים. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות