עצות בבקשה.. זוג טרי..

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

15/12/2019 | 01:52 | מאת: אנונימית

שלום.. אתחיל מזה שאגיד שאני דתיה לאומית.. כלומר אני ובעלי לא קיימנו יחסי מין לפני החתונה ופעם ראשונה שעשינו היתה אחרי החתונה.. התחתנתי לפני שלושה חודשים.. הפין של בעלי נראה מוחבא ובגודל שלא ציפיתי.. פין קטן יחסית.. בעלי בן אדם גדול יכול להיות שבכלל זה (קראתי שלאנשים שמנים יש פין קטן)... כשאנחנו מקיימים יחסים אני בכלל לא מרגישה שהוא בתוכי.. אני מרגישה מוזר בסיטואציה... קצת מתוסכלת מהמצב... יש לי חששות שגלל שהפין קטן אני לא אצליח להכנס להריון.. ובכללי אני לא נהנית בכלל כשאנחנו שוכבים... לו זה לא מפריע.. הוא אומר שהוא נהנה ממה שיש... הוא נהנה שאנחנו מחובקים ערומים ואנחנו קרובים אחד לשני.. דיברתי איתו על החוסר הנאה שלי והוא אמר שאין לו כל כך מה לעשות עם זה.. אסור הלכתית לשים כל מיני מתקנים על הפין כי אז שפיכת זרע תהיה לבטלה, כי היא תהיה לתוך הצעצוע... לפי ההלכה שפיכת הזרע צריכה להיות בתוך הגוף שלי.. ואם יש משהו שאפשר לעשות הוא יעשה.. לאורולוג הוא לא מוכן ללכת כי הוא אומר שזו לא בעיה רפואית והוא נרתע מבדיקה שם (מביך אותו).. אשמח לשמוע ממך עצות... אני בחורה די ביישנית.. קשה לי לדבר על הדברים האלו (אפילו עם בעלי).. אפילו לא הגעתי למצב שאני שוכבת עם בעלי בלי שמיכה.. עד עכשיו שכבנו רק מתחת לשמיכה.. כי אני מתביישת (מכל אדם! זה האופי שלי).. בעלי אומר שאם הייתי יותר משוחררת הייתי אולי נהנית יותר.. הוא מבחינתו לעלות שלב... אבל הוא בקצב שלי.. ממש אשמח לשמוע עצות.. תודה רבה

שלום לך אכן נשמע שאת מגיעה למיניות או ליחסי המין עם בעלך, ממקום של חוסר היכרות עם התחום או בעיקר חוסר ידע. המון מבוכה סביב מיניות של שניכם וחוסר היכרות עם הגוף, בושה סביבו ובטח קושי לדבר על הדברים ביניכם. זה לא פלא שיש המון שאלות ונושאים לא ברורים. ושאת בתחושה שאת לא נהנית, את לא מכירה מספיק ועדיין לא יודעת איך להנות מיחסי מין. טוב עשית שפנית ואת שואלת כי יש מה לעשות עם זה. את לגמרי יכולה לקבל ידע ולהתגבר על המעצורים שלך סביב מיניות ,גם בן זוגך ושניכם כזוג. מה שהייתי מציעה הוא מספר שיחות יעוץ או טיפול מיני אצל מטפל או מטפלת מיניים מוסמכים שיתנו לכם ידע ויסייעו לכם בבניית המיניות הנכונה והמתאימה עבורכם. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com.

מנהל פורום מין ומיניות