שתי שאלות על גימוי גוף וחוסר חשק

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

31/10/2019 | 22:14 | מאת: אחת

היי, איך אפשר לטפל בדימוי כוף עצמי נמוך מאוד מאוד בגלל ביקורת על הגוף בשל משקל. מילדות ועד גיל מאוחר יחסית כתוצאה מכך חוסר רצון לקשרים וחוסר ניסיון טוטאלי. והאם זה קשור גם כבר לחוסר חשק? אני רק אומר שתמיד לא הייתי מהנדלקות מהר מהמתאהבות.. אבל אין לי שום רצון וחשק.. לא חרמנית ולא כלום.. למה?- אני קוראת כאן במדור ולא מבינה למה אצלי אני רק נפש בלי גוף.. אני פחות מעונינת בטיפול אין י תקציה אבל אם תוכלי להנחות אותי איך מסירים את החשיבה השלילית שכל כך נטמעה בי בשל הביקורת. אגב יש לי גם קשיים עם מחשבה על מין כמו ריחות הפרשות לא מבינה איך אנשים לא נגעלים..אותי זה די דוחה גם אני את עצמי אבל זה קורה גם כשמתחילים איתי נניח פתאום בחור יכול לא להיות גברי או מושך אם אני רואה את השיניים שלו והן לא יפות ועוד כל מיני דברים שצצים לי.. כלומר גם אני ביקורתית עליהם אני לא שולטת בזה . הקטע שכולם משוחררים וחושבים שהם אסתטיים. אף אחד לא חושב שאולי הוא לא מושך.. קשה ליי להסביר אפרת אבל רוב האנשים לא נראים טוב בעיני בטח ובטח לא מושכים מינית. ורוב הזמן אין לי חשק . את חושבת שזה גם קשור לביקורת המסיבית שעברתי כל חיי? כלומר הפכתי ביקורתית? אני ממש סובלת כל הקשרים נתקעים לי שלא לדבר על השנים של הימנעות שאגב גם כעת.. קשה לי עם קרבה גופנית

שלום לך את מתארת קושי מאד עמוק הן עם דימוי גוף שלילי, הן לגבי מיניות וחשק והן לגבי קושי ביצירת קשרים, יצירת קרבה רגשית או פיזית ורתיעה ממיניות. . לצערי אלו דברים מאד עמוקים שתשובה בפורום לא תוכל לפתור. ואין מנוס מתהליך של בדיקה וחקירה של ההיסטוריה שלך ושל טיפול כדי להבין ולשנות את הקשיים והתפיסות שאיתן את חיה. הטיפול לכל שאלותייך הוא טיפול מסודר אצל מטפל או מטפלת מיניים מוסמכים והלוואי והיה פתרון אחר, אך לצערי זה מה שנראה לי הכי נכון עבורך. אשמח לסייע בהמשך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות