חרדה ממין - בא לי למות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

13/08/2019 | 01:29 | מאת: מיואשת

היי, אז בגדול תמיד היתה לי סלידה מאקט גופני כזה או אחר. אני לא לסבית!!! קשה לי להשים את האצבע למה. כתוצאה מזה אני לא חרמנית ולא חושבת על מין בכלל ואולי זה הפוך, כי אין חשק אז יותר קשה? אני כן יודעת שהייתי ביישנית מאוד ומודעות גבוהה וביקורת עצמית.יותר מידיי חושבת מה יגידו.. וגם נראה לי זה קשור לפרטנרים שהכרתי. ולצערי, לא כולם, אבל עדיין יש הרבה בדיוק כמו שאת שומעת בעיתונות , נקרא לזה משוחררים ואפילו מידיי. לי קשה. צריכה קשר רגשי. ובעצם כאן באה השאלה המטופשת, איך יודעים מתי מתקשמים לשלב הבא? נכון אין כללים אבל אצלי תמיד זה הכל מהרולכן אני חושבת שבניגוד לאחרות לא היה לי את ההזדמנות להכיר בחור שרוצה אותי רגשית. זה גם נראה לי מה שגרם לחרדות.גם הטרדות מיניות ויחס סקסיסטי. לאט לאט איבדתי את התמימות והכל נראה לי סקס.. היו תקופות שלא יצאתי בכלל שנים ואז כשהייתי יוצאת שוב אותו יחס. נמאס לי. גם שאני מספרת לחברות, להן זה לא קרה ולא התייחסו כך. ישנה עוד בעיה, אני מרגישה שממש אין לי חשק ואז כשאני יוצאת עם מישהו אני מתחילה להילחץ מכל הנושא הזה. למען ההגינות גם מגע קל מקפיץ אותי אפילו אם הוא יוזם נשיקה. אפרת אני מנסה להבין, איך אפשר לדעת שמגע הוא מאהבה חום ורגישות רצון לחברות וקרבה לעומת חרמנות? זה מאוד קשה שמישהו מתחיל ליזום משהו ואני בכלל לא שם לא מינית לא רגשית ולא חברית. למה כולם ממהרים? אני כן רגישה ואצלי הכל נעשה בכנות. בגדול.. מין תמיד נראה לי משהו בעייתי בגלל מודעות לגוף לריחות הפרשות.. ובעיקר החדירה. אני משתגעת לא מצליחה ליצור קשר. יש לציין שבחיי היום יום אני כל כך אהובה אף אחד לא יודע את הסוד . אני גם נאה ויש שיגידו חתיכה אני מאלו שהיו מציקים להם ברחוב. הקטע שבתוליות בגיל מבגר זה בעייתי בימנו ביחוד שכולם כל כך מיניים. היה בחור שנבהלתי ממנו בפגישה וגם הגעלתי ממנו בסדר אנחנו לא זוג גם לא בניתי על זה בגלל הבעיה שלי ואני יודעת שלא יהיה לו סבלנות.. תוך חודש חודשיים הכניס מישהיא להריון עכשיו הם זוג. רק אני מפספסת את הרכבת. ברצוני לציין שבשלב מאוחר מאוד בחיים הלכתי ליעוץ אצל 3 מטפלות כל אחד מפגש שניים לראות למי אתחבר. הראשונה על הפגישה הראשונה דיברה על מרחיבים ולא הבנתי מה רוצה מחיי. השנייה גם אותו סגנון דיברה על ש.ב כמו לאונן.. אפרת זה נראה לי כל כך מטופש ושוב טכני. לא משהו שאני אהנה ממנו. וזה מה שאני מנסה לומר שאין חשק אז מה הטעם לדחוף אצבע. אני לא מבינה את השיטות.. כן שיש בחור והוא מתנהג יפה אז זה מעורר בי משהו ואני אפילו יכולה להתחרמן אבל במצב שלי הטלטלות הרגשיות שהם עושים לי והפכפכות על דייטים ראשונים אני לא יכולה לתת את הלב שלי מהר. חשדנית. איך יוצאים מזה? את ההולדה של ילדים דיי פספסתי.. אני חושבת שיש קשר ישיר בין מין לרגש אצלי יותר מידי וחשש להיפגע או רצון ליציבות. ואולי קושי מביקורת. בעוד אחרים יותר מרוכזים בעצמם או חרמנים ואז אין להם את כל ההפרעות רקע כפי שציינתי כמו ריחות הפרשות מודעות לגוף שלהם.. ממה נהייתה לי הבעיה הזו? אני קצת מרגישה כמו הלה"טבים וזה באמת מתסכל.. הפחד להישאר לבד, ילדים..

13/08/2019 | 18:30 | מאת: ברק

אל תעשי שום דבר שיהיה מונע מפחד. זה בזבוז אנרגיה. היית אצל כמה מטפלים וזה מראה שיש מודעות ויש רצון לפתור את הסוגיה. אני הייתי נותן קצת צ'אנס לטיפול אצל מטפלת מינית ליותר מפגישה שתיים. הנושאים שהעלת כל כך עמוקים בנפשך ואופייך שנשמע שצריך להכיר את הרקע שלך לעומק ולעשות בשפה המקצועית ''intake" של שתי פגישות לפחות לפני שמתכננים היפוזת עבודה. יש לי כמה נקודות שחשוב להבין מנסיוני האישי והכרות עם גברים. -ריחות גוף. כל עוד לא מדובר בריח זיעה חמוצה ישירות מבית השחי, כמעט כל מי שאני מדבר איתו מוטרף מריחות וטעמים של הפרשות הנרתיק בעת ולפני מגע מיני. נראה לך שמריח לא טוב, ייתכן שצריך בדיקת רופא לשלול זיהום. אם אין, יש הרבה מזונות שיכולים לגרום להפרשות הנרתיק ריחות וטעמים מטריפים. לרוב פירות טרופים. -אין מגע מיני טוב שאין בו חרמנות בהתחלה או במהלכו. זה לא דבר רע. זה רק הרוטב של החום, האהבה, והאינטימיות. סקס שמגיע רק מחרמנות יכול להיות מהנה אבל זה כמו בעירה של זרדים- עוצמה גבוה לזמן קצר מול בול עץ- עוצמה בינונית ולפעמים חזקה לזמן ארוך. -תבדקי עם עצמך אם עברת פגיעה מינית כלשהי בעברך שגורמת לזה להיות בקונטציה כל כך שלילית. -אם אין לך שום רגש או יצר גם באוננות וגם לבד עצמך בחושך, ייתכן שאת בדיכאון או שפשוט את גם א-מינית. גם זה נפלא ויכול לייצר לך יחסים ממלאים ומעשירים. -אני מציע לך להכנס לדף הזה ולנסות ליצור קשר עם מטפל מיני משם, יש להם התייחסות גם לא-מיניים https://altsex.org.il/ בכל מקרה, לא משנה בת כמה את- את תגיעי לפרקך והמיניות שלך - מה שלא תהיה, תצמח ותפרח. 🙏

שלום לך בשלב ראשון לא ברור עד הסוף מה גורם לך לרתיעה. נשמע שיש בך בלבול מאד גדול בין חברות, אהבה וסקס ואת מתקשה להבין מה גברים רוצים ממך או לזהות התנהגויות כשאת יוצאת לדייטים. ברור שהפתרון לקשיים שלך הוא לא טכני ובטיפול נכון לבחון רגשית את המקום שאת נמצאת בו. מה את מרגישה בכלל מול גברים ובפרט מה קורה לך מול נושא המגע והמיניות. ובטח מה קורה לך בדייטים וביצירת קשר עם גברים. אשמח לסייע לך בהמשך [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות