בן 21 ועדיין בלי ניסיון כלשהו בתחום

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

04/04/2019 | 14:59 | מאת: גבי

היי, אני בן 21 ועדיין בלי ניסיון כלשהו עם בת זוג בתחום המיני. אני מתוסכל מזה וזה גורם לי להיות פחות מיני ואף קצת חרד מלהיות בדברים מיניים עם מישהי שאני בקושי מכיר. מה את מציעה לעשות? האם זה לדעתך ישתנה עם הגיל?

04/04/2019 | 16:53 | מאת: א

היי, יש עוד במצבך וגם בנות ואפילו יותר גדולות. אני לא מכירה אותך אישית אבל אני לצורך העניין כבר בגיל מבוגר מרוב הלחץ שהייתי בגילך ואז זה יצר הימנעות!! וזו טעות. כי ככל שתעלה בגיל זה יהיה יותר בעייתי. יש הרבה בתולים עד גיל 27 אפילו 30 ובתולות. בגיל שלך זה נורמלי לחלוטין להיות בלי ניסיון. אולי יש לך לחץ מהחבר'ה שיורדים עלייך או ממשפ' ששואלים נו.. וזה גורם להסתגרות. אני מציעה לך לא לחשוש ליצור קשרים זה לא פקטור וזה רק נראה לך שכולם כבר לא בתולים. אגב אם תקרא פה בקבוצה או במקומות אחרים ראיתי מישהי שכתבה שהיא בת 28 עם ניסיון ויוצאת עם אחד שהוא בלי והם עומדים להתחתן. אל תתיתן לזה להשפיע עליך אחרת תגיע למצבי

שלום לך מציעה לך לא לחשוש. נכון שנראה לך בגילך אולי בהשוואה לאחרים שאתה מכיר או מספרים לך על נסיונם.. אבל חשוב שתזכור שלכל אחד יש את קצב ההתפתחות האישי שלו. גיל 21 זה עדיין גיל מאד צעיר ואין בכך כל בושה שעדיין אין לך נסיון. מה שאני מציעה לך הוא לא ליצור קשר מיני עם מישהי שאתה בקושי מנכיר , אם זה גורם לך לחרדה, אלא לנסות להכיר מישהי, קודם כל כחברות, ואז יתכן וגם תרגיש איתה נח ופחות תחשוש להתנסות. כאמור, זה עדיין גיל מאד צעיר והדבר היחיד שנכון הוא פשוט להתחיל ולהכיר ולמצוא בנות שיגרמו לך להרגיש יחסית נח במחיצתן ואני בטוחה שיש כאלו. מעבר לכך, יש אולי בנות שזה אפילו יכול להדליק אותן העובדה שהן אולי מנוסות מעט יותר ממך. מאמינה שככל שתיצור יותר קשרים ותכיר יותר זה ילך וישתנה ותתחיל להרגיש נח יותר עם בנות. מאחלת לך המון בהצלחה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

שלום לך בתור התחלה גיל 21 זה גיל מאד צעיר.ויש הרבה בחורים בגיל זה שעדיין אין להם נסיון. אתה לא יודע על כך כי אנשים פחות מתגאים בזה..או מדברים על זה.. לכל אחד יש את קצב ההתבגרות שלו וזה טבעי שבתחילת הדרך וכשאין נסיון חשים מעט בושה או חרדה. לגבי קשר עם בנות, אין סיבה שתהיה מיד במגע מיני עם מישהי שאתה פחות מכיר, אתה יכול להכיר בחורה וליצור איתה קשר וחברות ואת המגע והמיניות לבנות בקצב איטי יותר שתרגיש איתו נח. לאט לאט ובלי לחץ.. אני בטוחה שכשתהיה בחורה שתתקרב אליה, ותרגיש איתה נח, תרגיש אולי פחות בושה או חרדה. אין לי ספק שככל שתכיר יותר בנות ותגדל מעט הבטחון העצמי שלך ובגבריות שלך, יעלה והדברים ישתנו. אך תנסה להרגע וללכת צעד צעד ובקצב הנכון לך, כי כל שינוי מתחיל בצעד קטן. מאחלת לך המון הצלחה וכאן אם יהיו עוד שאלות בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות