ירידה בחשק בסביבות גיל 40

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

03/04/2019 | 11:39 | מאת: רון

היי, אני בן 41 ואני מרגיש לאחרונה ירידה בולטת בחשק המיני. עד לפני כשנתיים הייתי עם חשק לפחות שלוש פעמים בשבוע ולאחרונה אני בדרך כלל רק פעם בשבוע. האם זה הגיוני שזה יקרה בגלל הגיל או שזה די חריג?

שלום לך יכולות להיות הרבה סיבות לירידה בחשק אצל גברים. יכולה להיות סיבה פיזיולוגית כמו שינוי כלשהוא במצב הבריאותי, עייפות או לחץ או סיבה רגשית כמו חרדה, דכאון, התמודדות עם משבר כלשהוא, קושי במערכת היחסים ..גם גיל יכול לגרום לשינוי מסויים אך ברב המקרים הוא לא מבודד מגורמים אחרים. מה שאני מציעה לך הוא לבדוק עם עצמך מה יכולה להיות הסיבה, נכון אולי שבשלב ראשון תלך לרופא המשפחה רק לבדוק אם יש שינוי בריאותי כלשהוא במצבך.. במידה ולא מניחה שיש סיבות אחרות לירידה בחשק. ייתכן אפילו מאחד או יותר מהגורמים שציינתי. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות