סקסופוביה רתיעה מפעילות אינטימית

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

20/01/2019 | 20:25 | מאת: טלטל

למה יש אנשים שמגע אינטימי מרתיע אותם וזה לא בהכרח חדירה יכול להיות רק מגע בגוף מגע אינטימי. אפילו נשיקה. ושאלה נוספת למה יש אנשים שנרתעים מהפרשות ומריחות? מישהו שאל כאן לפניי למטה וענית שכל אחד נמשך למשהו אחר אבל מה עושים אם הכל מגעיל? לא קיבלתי חינוך שמרני.

שלום לך יש אנשים שחוו כל מיני סיטואציות לא נעימות עם מגע, החל ממגע הורי לא נעים, הימנעות ממגע וכלה בפגיעות מיניות.יכולות להיות הרבה סיבות להרתעות ממגע אינטימי,נשיקה למשל מסמלת קרבה ואינטימיות ויש אנשים שחוששים מקרבה. אולי כי בעבר נפגעו מקשר קרוב או ממישהו קרוב , יכולות להיות המון סיבות לכך.. לשאלתך השניה גם הרתעות מהפרשות או ריחות יכולה לשבת על נסיונות לא נעימים או חויות לא נעימות מהעבר..או אולי על רגישות חושית.. אם נגעלים מהכל שווה ללכת ולבדוק מה הסיבה לכך.. כשיודעים מה הסיבה ניתן להתיל ולשנות זאת. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת wwwefratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות