רתיעה מייחסי מין בעקבות אי שליטה על הצרכים

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/01/2019 | 05:53 | מאת: גלית עצמון

אני אמא לילדות גדולות חולה 3 עשורים במחלת קרוהן . תקופה ארוכה לא הייתי עם גברים בגלל חוסר ביטחון עצמי ,העדר מצב רוח ועוד . נוסף על הכול באחת הפעמים ששכבתי עם גבר ,ברח לי קקי וגם שתן באמצא האקט עד שרציתי למות באותו רגע . זה קרה בבית שלו והוא מיד הלך להתנקות וגם הפנים שלו התלכלכו (69) . הריח היה נורא וקפאתי ממבוכה . הוא יצא מהמקלחת לבוש והזמין לי מונית בלי לדבר אפילו מילה . ניסיתי לנגב את המצעים וזה גרם לו להתעצבן . בינתיים המונית הגיע ונסעתי לבייתי כשאני במבוכה נוראית וגם מריחה רע מאוד וגם נהג המונית שם לב ולא הבין מה קורה . מאז אני בחרדה , רתיעה ולא יוצאת עם גברים ואין לי בכלל חשק למין . אני מרגישה אשמה על מה שקרה ועל מה שהבחור עבר . ד.א היו בעבר מספר מקרים בהם במהלך הליכה או נהיגה או טיול עשיתי קקי בתחתונים , למרות שאני משתדלת תמיד להיות ליד שרותים . פעם אחת זה קרהבסופר מרקט ועד שהגעתי הביתה אנשים מסביבי לא הפסיקו להסתכל . איך אפשר לחיות ככה בנוסף לכאבים ולחרדות ? אולי עדיף למות .....זו לא איכות חיים ולא רוצה יותר מין .

שלום לך איני מתמצאת במחלה ממנה את סובלת, אך אולי נכון להתייעץ עם גורמים רפואיים?ולחשוב כיצד ניתן להתמודד פיזית עם המחלה? אולי ניתן ללכת לפיזיותרפיסטית רצפת אגן ולחזק את האזור או לעבוד עליו..? מעבר לכך על איך את יכולה ללמוד לחיות עם המחלה כחלק מהחיים, לקבל את עצמך ולשפר את מצב רוחך. אני בטוחה שיש בך הרבה מעבר למחלה והמחלה לא מגדירה אותך בעיני נכון שתעבדי בכמה מישורים.. בראש ובראשונה המישור הפיזי ולבדוק אם יש משהו שניתן לעשות כדי לשפר את מצב השליטה בסוגרים ודבר שני במישור הרגשי אישי אינטימי וכיצד את משפרת את מצב רוחך ולא נותנת למחלה לפגוע בקשרייך החברתיים ובמצבך הנפשי. אשמח לסייע במידה ויש שאלות נוספות [email protected] בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות