חשק מיני מוגזם בת 20

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

19/08/2018 | 04:30 | מאת: עדן

היי אני בת 20 איבדתי את הבתולין לפני ארבעה חודשים זה היה עם החבר שלי...ואז נפרדנו ומאז יש לי כמו היסטריה של חרמנות שפוגעת לי באיכות חיים... אני צריכה לאונן במצטבר כמה שעות ביום. לא נרדמת אם אני לא גומרת 8 פעמים ברצף וכמעט מעולפת. מתעוררת בבוקר מגורה וחייבת לאונן שוב. מוצאת את עצמי רטובה וחייבת להתפרק כמה פעמים ביום לפעמים בזמנים ממש לא נוחים. לפני ששכבתי איתו הייתי עושה ביד מדי פעם וגומרת אחרי רבע שעה. עכשיו אני חייבת צעצועים וגומרת תוך כמה שניות אבל חייבת להמשיך עוד ועוד. אני מפחדת שאני חייבת עכשיו לשכב עם גברים כי אני לא רוצה סטוצים... מה השתנה בגוף שלי כששכבתי איתו? מה ירגיע אותי?

שלום לך, הסיבות לאוננות מרובה אצלך או לחשק המיני הגבוה יכולות להיות שונות ומגוונות. בשלב הראשון הייתי מציעה לך לגשת ולהיבדק אצל רופאת נשים, ולראות אם יש שינוי הורמונלי במצבך, אולי השתמשת באמצעי מניעה הורמונליים שהשפיעו עלייך.. איני יכולה לדעת , לפעמים גם עליה ברמת הטוטסטרון יכולה להשפיע על עליה בחשק, או אולי סיבות אחרות, זה בשלב הראשון. יכול להיות גם שהסיבה לעליה ברמת החשק המיני שלך היא נפשית, אולי את במתח מסויים, לחץ, תגובה לפרידה , והאוננות היא סוג של אמצעי הרגעה עבורך. מה שבטוח, משהו אצלך יצא מהסדר הרגיל של הדברים, משהו השתנה, ואם זה מפריע לחייך ומטריד אותך שווה לבדוק ולהבין מה הסיבות לכך ולסייע לאזן או לשנות את מה שקשה לך. ברמה הנפשית מספר שיחות עם מטפל מיני מוסמך יכולות לסייע לך להבין מה קורה ולסייע לך בהתמודדות. כאן לכל שאלה בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות