אני רוצה לעשות אנאלי עם חבר שלי אבל מפחדת

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

13/05/2018 | 10:59 | מאת: אנאלי

אם אני יעשה רק פעם אחת אנאלי זה ירחיב לי תתחת? אני לא רוצה שזה ירחיב לי ואם יעשו ליבדיקה גנטית אפשר לראות שעשיתי סקס אנאלי?

שלום לך סקס אנאלי לא משנה לצמיתות את צורת הגוף. פי הטבעת הוא שריר טבעתי שמתרחב ומתכווץ ובזמן סקס הוא יכול להתרחב ואחר כך להתכווץ שוב לגודלו המקורי. בשום בדיקה גנטית לא ניתן לראות שום סוג סקס שעשית.. בדיקות גנטיות בודקות דברים אחרים. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות