מספר שאלות לגבי יחסי מין עם זוגי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

07/01/2018 | 18:42 | מאת: אנונימי

היי, אני בן 21 ובת זוגי בשנה האחרונה בת 18, אני רוצה לציין כי אני נוטל כדור נגד דיכאון אך לדבריו של הפסיכאטר שלי הכדור ידוע ככדור ללא כל הפרעה או השפעה על התפקוד המיני. לאורך השנה בה אני ובת זוגי מקיימים יחסי מין (8 חודשים בערך) נתקלתי לא אחת בבעיות זקפה, חשבתי שמדובר בחרדת ביצוע וקיבלתי מרשם לויגארה אך בסוף לא לקחתי כי הסתדרתי ללא הכדור. עדיין אנחנו נתקלים בפעמים שהזקפה שלי חלשה לאחר כמה דקות אך אנחנו עוצרים משתמשים קצת בנוזל סיכה והזיקפה מסתדרת, בלי קשר אני כמעט ולא מצליח יותר מסבב אחד של סקס, מקסימום שניים, מה שנראה לי מעט מוזר לבחור צעיר ובריא. אני בטוח שאני מאוד אוהב ונמשך לחברתי, אך הרבה פעמים אני מאוד מתאמץ ולוחץ חזק (מין שיטה כזו שלי לגמור..) ומפנטז הרבה על בנות אחרות בשביל לגמור.. וכאשר אני צופה בפורנו אין לי את הבעיה הזו, גם הגמירה יחסית חלקה, וגם הזיקפה מאוד חזקה לאורך האוננות. עוד שאלונת היא: בהרבה מקרים אנחנו מקפידים על משחק מקדים ולפעמים אפילו מוסיפים צעצועי מין, ועדיין כאשר אני מנסה לחדור לאחר המשחקים יש הרגשה כאילו איבר המין שלה ״נעול״ וכואב לי להכניס את איבר המין שלי משום שיש הרגשה של נעילה עליו.. לדברי חברים שלי הם אף פעם לא נתקלו בבעיה כזו. בנוסף היא אף פעם לא גמרה, למרות שהיא מספרת שהיא מאוד מאוד נהנית וגם ניתן לראות את זה עלייה בזמן האקט (לא נראה שהיא מזייפת..) אנחנו מדברים הרבה על הנושא הזה ומעניין אותי לדעת אולי יש לה איזה מחסום פסיכולוגי כלשהו ? פשוט כי כך יצא לי לקרוא הרבה על בנות שלא גומרות בדרך כלל זה פסיכולוגי... אני יודע שלפי סיפורים שלה מספר פעמים בודדות התנהגו אלייה בשכבה בצורה מגעילה וסוטה שני ילדים, ופעם אחת כשהלכה ברחוב צפרו לה ואיימו ״לחטוף אותה״ אז אולי יש לזה קשר.. עוד השערה זה אולי כי גודל איבר המין שלי לא מספיק לה? אין לי איבר ענק יש לי בערך 12ֿ\13 כשהוא במצב זיקפה.. אני יודע שהיא לא תעיר לי על זה אבל היא אומרת שהוא מאוד מספק אותה וכיף לה.. אני הראשון שלה כך שמין הסתם היא לא ניסתה אחרים בגדלים שונים לכן קל לה להגיד ששלי מענג מאוד... עוד דבר אחרון: הרבה פעמים כשאנחנו בתנוחת ״דוגי״ עולה ריח מאוד לא טוב מאיזור פי הטבעת שלה.. רציתי לדעת אם להעיר לה על זה? ואם כן איך הכי נכון ויפה לאמר לה? אולי זה בכלל לא ריח מפי הטבעת וזה ריח של ההפרשות הטבעיות של הגוף שלה ואני טועה... כי כשניסנו אנאלי מספר פעמים, לא היה לי שאריות של ריח לא נעים על הקונדום או על איבר המין... תודה רבה מראש על הקריאה והיחס !

שלום לך, אתה מדבר על מספר דברים, קשיים בזקפה, כיווץ של בת זוגך בעת יחסי מין ואיך לדבר עם בת זוגך על ריחות מאיבר המין והאזור הקרוב. האחד ,אתה מתאר קשיים בזקפה לפעמים ביחסי מין, אך אני מבינה מדבריך שבאוננות אין כל קושי.לכן אני מניחה שהקושי אינו פיזי ואולי קשור לתגובה שלך בסיטואציות מיניות שונות לבת זוגך. גם לה יש כפי הנראה קושי פיזי שהרבה פעמים יושב על משהו רגשי, אם זו חרדה או טראומה שעברה, איני יכולה לדעת. כייווץ הנרתיק ביחסי מין הרבה פעמים נובע מחרדה. האם היא סובלת גם מכאבים? גם הקושי שלה להגיע לאורגזמה יושב אולי על חוסר היכרות עם מיניותה ועם גופה. אתה גם מתאר חוסר בטחון שלך במיניות שלך, ואולי גם זה משפיע לעיתים על התפקוד שלך. שלא לדבר על העובדה שיש דברים שקשה לך לדבר עליהם. ריח לא טוב מאיבר המין זה משהו ששווה לבדוק אצל רופא נשים. נכון שתגיד לה כי זה מפריע לך, אך אתה צודק שצריך לנהוג כאן ברגישות כדי לא לפגוע בה. הייתי מציעה לך להגיד שאתה מרגיש שיש ריח טיפה שונה או חזק בזמן האחרון ואולי שווה שתבדוק זאת. לגבי ריח לא טוב בפי הטבעת, אולי פשוט לדאוג להתקלח לפני קיום יחסי מין... יתכן ומדובר במשהו מאד פשוט.. בכל מקרה, נשמע שיעזור לבת זוגך אם תלך למספר שיחות של טיפול מיני,(גם בנושא כיווץ הנרתיק בזמן יחסי מין וגם לגבי הקושי להגיע לאורגזמה) יעזור גם לך כדי לצבור יותר בטחון במיניותך, ואולי גם טיפול מיני יתאים לשניכם כדי ללמוד איך לדבר על זה ולתקשר יותר בפתיחות . שיהיה בהצלחה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות