שאלה לגבי מתח בין 2 בנות

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

17/12/2017 | 09:48 | מאת: מבולבלת

הי, קודם כל, אני מקווה שזה הפורום הנכון והשאלה שלי מתאימה. אני נשואה עם ילדים. לפני כמה חודשים התחלתי איזשהו עבודה ופגשתי שם מישהי , שאנחנו לא ממש חברות, אבל יש בינינו מין מתח מוזר כזה שאני לא מצליחה להסביר. אף פעם לא קרה לי כזה דבר. ופתאום אני מרגישה שאני מחכה לראות אותה ונהנת להקשיב לה ולהסתכל עלייה. אני לא מצליחה לדעת אם זה הדדי או לא ואולי בכלל אני מדמיינת. אני מרגישה שאני מעניינת אותה גם למרות שהיא נשואה ואני פוחדת שאני לא יודעת לזהות אם זה רק עניין חברי או מעבר. איך אפשר לדעת? כמובן שלא אפנה אליה לגבי זה כי זה מביך אותי מאוד וגם נראה לי לא מתאים. בבקשה תייעצי לי מה לעשות כי הנושא מערער אותי קצת

שלום לך אני שומעת משאלתך המון ביקורת עצמית על מה שקורה לך והמון אשמה. אז בתור התחלה הייתי מייעצת לך לסלוח קצת לעצמך ולהתייחס לעצמך בהבנה. התאהבויות באנשים מחוץ למערכת הזוגית זה דבר שיכול לקרות, גם מתח מיני לא מוסבר, קרבה מיוחדת שנוצרת גם בין שתי נשים. אולי מדובר בהערצה של תכונות מסויימות או מקצועיות או משהו שהיית רוצה שיהיה לך. זה מה שאת מרגישה.. את לא חייבת לדעת מה זה בדיוק רק קודם כל לקבל את זה- את בסך הכל בן אדם ודברים כאלה קורים. בתור התחלה הייתי מציעה לך להרגע ולא להיבהל כל כך. ולהבין שיש דברים שאנחנו יכולים להרגיש לפעמים ותמיד הבחירה בידך אם ומה לעשות או לא לעשות עם זה. כאן אם תצטרכי בהמשך בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות