גירוי מיני מתמיד ללא חשק מיני

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

14/01/2017 | 20:11 | מאת: גילה

שלום בארבעה החודשים האחרונים אני סובלת מגירוי מיני מתמיד ללא חשק מיני בחודש הראשון הייתה בתדירות גבוה ולאט לאט פחתה היום אני מרגישה מדי פעם אבל בעוצמה נמוכה עושה רושם שזה עומד לחלוף מתישהו על פי האינטרנט זו יכולה להיות בעיה עצבית או שיבוש בהורמונים או גודש בכלי הדם ויש לי מספר שאלות 1 אם זו בעיה עצבית אפשר לטפל בזה דרך תוספים טבעיים לאיזון מערכת העיכול כגון גאבא במקום תרופות נוגדות דיכאון? 2 ואם זו שיבוש בהורמונים האם ההורמונים יכולים להיתאזן לבד עם הזמן? 3 האם זו תופעה שיכולה לחלוף עם הזמן? אציין כי לפני שנה הייתי בלחץ מעומס בעבודה וירידה דרסטית בברזל הייתי עייפה חלשה ודיכאונית אחרי שלקחתי תוסף ברזל התאוששתי ועומס העבודה פחתה וחזרתי לחייך אחרי ארבעה חודשים באופן פתאומי תקף אותי התופעה שציינתי האם המצב שציינתי יכול להיות קשור לתופעה? 4 האם צניחת שלפוחית השתן או צניחת רחם או דלקת שתן יכולים לגרום לעוררות מינית כי אני מרגישה מין תחושת רטט בנרתיק אבל העוצמה פחתה ממה שהיה קודם אני בת 36 המחזור סדיר ועדיין לא בגיל המעבר כי זו גם תופעה שכיחה לגיל המעבר רווקה ובחורה שמרנית אשמח אם אזכה למענה בהקדם

שלום לך, את שואלת שאלות במחייבות בדיקה של מצבך הרפואי. איני רופאה ולכן אני מפנה אותך להתייעצות עם גניקלוג או עם רופא המשפחה שלך בנושא לשם בדיקת הנושאים שהעלית. בברכה אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות