כאב ביחסי מין ואחרי

דיון מתוך פורום  מין ומיניות

05/01/2014 | 00:10 | מאת: sivan

שלום אני לא יודעת אם השאלה שלי רלוונטית לפורום זה אני בת 26 וחוץ משני קשרים של כמה חודשים לא היה לי בן זוג קבוע. אני מקיימת יחסי מין מדי כמה חודשים עם בן זוג שונה …. כמעט ואחרי כל יחסי מין מתפתח לי משהו באזור איבר המין, או פטריה, או גרד בלתי נסבל או שריפה במתן שתן. הלכתי כמה פעמים לגיניקולגית וקיבלתי פעמיים אנטיביוטיקה לטיפול הפטריה ופעם אחת גם התגלה לי מחלת מין שאני כרגע לא זוכרת את שמה אבל נאמר לי שהיא רק יכולה לפגוע בפוריות שלי אם אני לא מטפלת בזה וקיבלתי אנטיביוטיקה ל10 ימים. כל הבעיות אלה מלוות גם בהרבה מאוד הפרשות צהובות וסמיכות לתקופה של שבוע-שבועיים לאחר קיום יחסי המין. יחסי המין עצמם (חוץ מעם בן זוג אחד) תמיד נגמרים בכאב באיבר המין שלי. כמעט לא קורה שאני נהנית מהאקט. בעיקר מיואשת כבר מהכאב שמורגש כמעט מההתחלה ועד שאני לא יכולה לסבול יותר. ולאחר מכן מגרד לי, שורף לי ויש לי הרבה הפרשות במשך כמה ימים. דיווחתי לגנינקולגית שלי שמדובר בבעיה שחוזרת על עצמה ולא קיבלתי מענה חוץ מאנטיביוטיקה לאותה תקופה. מה עוד אני יכולה לעשות ולמה זה קורה לי שוב ושוב? תודה!

שלום לך, בראש ובראשונה , קשה שלא לשמוע את היאוש והתסכול שלך מחוסר ההבנה של מצבך. אכן קורה משהו בגוף שלך שחוזר על עצמו... הוא מופיע בצורת סימפטומים פיזיים לאחר קיום יחסי מין, אך גופנו ונפשנו שזורים הם זה בזה ופעמים רבות כאב חוזר על עצמו ביחסי מין או פטריה חוזרת על עצמה, יכולים להעיד על משהו לא פתור אצלו וביחסנו למיניות או ליחסי מין. הייתי מציעה לך ל"תקוף" את הבעיה משני כיוונים: דבר ראשון ללכת לרופאת נשים שהיא גם סקסולוגית, על מנת לבדוק את מקור הכאב והסימפטומים הפיזיים מהם את סובלת. במקביל לפנות לטיפול מיני שיסייע לך לבדוק את יחסך, רגשותייך, עמדותייך וקשייך הקשורים למיניות או ליחסי מין. אשמח לסייע ולתת לך המלצות לאנשי מקצוע מתאימים באזור מגורייך, מוזמנת לפנות אלי למייל [email protected] או לטלפון 0544905773 ואשמח לסייע לך. מאחלת לך הצלחה בהמשך אפרת מנור מטפלת מינית מוסמכת www.efratmanor.com

מנהל פורום מין ומיניות