בעיות שינה

דיון מתוך פורום  טיפול סיעודי בבית

18/04/2015 | 18:14 | מאת: הבת

שלום רב אמי בת 68 מזה 4 שנים סובלת מאי ספיקת לב קשה אי ספיגת כליות סכרת לחץ דם fmf mds מחוברת לחמצן קבוע 24 ש וגם לbepap עם טיטולים וכיסא גלגלים בשנה האחרונה עשתה 4 אירועים מוחיים קטנים נעזרת בעוז 24 ש . לאחרונה היא נורא מקשה עלינו בשינה שלה היא רוצה לישון מהשעה 3 בצהריים תחילה חשבנו שרוצה לישון צהריים אבל היא לא מוכנה לישון אם לא ניתן לה את הכדורים שלוקחת בלילה ואז היא מתחילה לחזור על המילים תנו לי כדורים אני רוצה לישון ותבקש מהמטפלת שתתקשר אליי שוב ושוב דבר שמפריע לי גם בעבודה וגם גובל בעצבים איכשהו אנחנו סוחבים עד לשעה 6 בערב כמובן בעצבים ואז אוכלת ארוחת ערב כדורים ועולה לישון ואז בעיות בלילה מתעוררת באמצע הלילה מתקשרת אליי שאבוא כי היא לא ישנה ולא מניחה גם למטפלת לישון כמה שאנחנו מסבירים בטוב וברע היא לא מקשיבה איך אפשר לפתור בעיה זו? אנא עזרתכם בעיניין תודה מראש

איננו פורום רפואי אך מתיאורך, אני מציע לפנות לאבחון פסיכוגריאטר. ייתכן ואמך וסובלת גם מדכאון.

מנהל פורום טיפול סיעודי בבית