נשירה אחרי לידה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/08/2015 | 08:01 | מאת: מעין

שלום אני 3 חודשים אחרי לידת תאומים בה ויש לי נשירה מפחידה מה התכשיר הכי מומלץ ויעיל לעזור?

מעין שלום, לא ציינת אם את מניקה או לא. אם את מניקה, תוכלי להמשיך לקחת מולטי-ויטמין מסוג פרנטל, שמתאים לנשים מניקות. תוכלי להשתמש גם בשמפו טבעי נגד נשירה. אם אינך מניקה, תוכלי לקחת תוספי תזונה שמיועדים להפחתת נשירה. חלקם מבוססים על תערובת של ויטמינים, מינלים וחומצות אמינו, חלקם מבוססים על סיליקה וחלקם מבוססים על ג'לטין מפורק. אין לי המלצה ספציפית לגבי מוצר אחד על פני השני. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות