פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/03/2013 | 02:34 | מאת: סיגל

שלום! רציתי לדעת האם גבאפנטין 300 מ"ג שאני לוקחת לפיברומיאלגיה כבר חודש בינתיים פעם אחת בלילה ואני אצטרך להעלות את הכמות לעוד פעם 300 מ"ג בבוקר כדי שהיעילות תהיה לי יותר טובה האם הוא מפריע לסדירות המחזור היות ואני רואה שהמחזור מתעכב ומהן התופעות לוואי שעלולות להיות בנוסף תודה

סיגל שלום, ישנם דיווחים בודדים על הפסקת מחזור בנשים שנטלו גבאפנטין, אך מדובר על מינונים גבוהים יותר מזה שאת נוטלת. בכל מקרה, גשי לרופא שלך לבדיקות ולהתייעצות. לא אוכל למנות את כל תופעות הלוואי. הנפוצות הן: בצקת, בחילה והקאה, מחלות ויראליות, סחרחורת, הפרעות תנועה, ניסטגמוס, ישנוניות, התנהגות עוינת, עייפות, חום. תופעת לוואי נדירה אך מסוכנת היא סינדרום סטיבן ג'ונסון (סוג של פריחה מדממת וכואבת). ליאת

20/07/2013 | 02:44 | מאת: עאסם

שלום רב . לצערי לא ניתן לקרוא את תוכן המכתב כך שלא ניתן להגיב . השורות משתרבבות ורוכבות אחת על השניה .

מנהל פורום תרופות ורוקחות