לגבי תופעות לוואי רזין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/02/2013 | 16:32 | מאת: שאלה

האם זה הכרחי שלכול מי שמשתמש ברזין יהיו דפיקות לב ובעיות שינה האם יש אפשרות שלא יהיו לי תופעות לוואי בכלל ואם יהיו האם הם יעלמו עם הזמן? ולמה חלק טוענים שאין שום שינוי בכמות האוכל שהם אוכלים אני כנראה יקנה את הכדורים ורציתי לבדוק כמה דברים

שלום, רזין הוא כדור שמדכא תיאבון ובכך אמור לסייע בתהליך הדיאטה. בלי הפחתה בכמות הקלוריות הנצרכות, והגברת שריפת קלוריות (פעילות גופנית), לא תהיה ירידה במשקל. שיעור ההצלחה של הכדור, כמו גם הסיכוי לפתח תופעות לוואי הוא לא 100%. לכן, ייתכן ולא יהיו תופעות לוואי וייתכן גם שלא תרגישי הפחתה בתיאבון. ליאת

13/08/2013 | 18:23 | מאת: שאלה

17/10/2013 | 06:58 | מאת: רנדה

שלום לך,אני לקחתי כדורי רזין לפני 4חודשים ,התופעה היחידה שהייתה לי כאב ראש למשך כמה ימים ונעלם אחר כך,לפני יומיים חזרתי לקחת התופעה החדשה שאני מרגישה דפקות הלב שלי עולות ואני מרגישה בהן גם בזרוע שמאל וזה מורגש מאוד בשינה האם התופעה הזאת תעלם במשך הימים?שאלה נוספת אני 3שבועות אחרי ניתוח כריתת רחם בלי שכלות האם זה מפריע?? אשמח מאוד אם אקבל תשובות לשאלותי,תודה

22/12/2013 | 20:01 | מאת: קרן מלכה

שלום אני הכרתי את כדור האזין דרך רוקחת שאמרה חי שכדור זה הוא תחליף לרדוקטייל השתמשתי בעבר וכדור זה עדה לי ממש לא טוב ובעיקר כאב ראש , והפסקתי ועכשיו שוב אני התחלתי לקחת את הכדורים ולאחר יומים שלושה אני נאלצת להפסיקו שוב יקב כאבי ראש חזקים , האם זה יפסיק ומה ניתן לעשות אשמח באם תשיבו לי

15/02/2014 | 18:17 | מאת: ריקי

הכאב ראש יחלוף לאחר שלושה ימים אבל תחושת שובע אין

15/02/2014 | 18:19 | מאת: רירי

צודקת

מנהל פורום תרופות ורוקחות