סינקטן דפו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/01/2013 | 16:46 | מאת: קותי

לאשתי יש כאבים חזקים ביד ימין עקב בעיית פריצת דיסק בצוואר. ביוםמ חמישי היינו במיון תל-השומר, עשו לה זריקת וולטרן ורשמו לה לקבל אטופן. לא עוזר כלום. התייעצתי עם פיזיוטרפיסת ידוע המליץ לעסות זריקת סינקטן פרו. אין לה בעיות לחץ דם וסוכרת. האם זה יעזור ולמה רופא בבית חולים לא היה יכול לתת את הזריקה? אודה על תשובה מהירה, תודה, קותי

קותי שלום, התרופה סינקטן דפו רשומה בארץ לטיפול בבעיות כרוניות כמו מחלות אוטואימוניות, בעיות נוירולוגיות ומחלות עור מסוימות. זו הסיבה שלא נרשמה לאשתך. ליאת

29/01/2013 | 13:28 | מאת: קותי

שלום ליאת, תודה על תגובה מהירה. מתשובה שלך הבנתי שהתרופה לא תעזור למצב של אשתי. היום בבוקר עשינו את הזריקה, באמת אין שום שינוי. מה היית ממליצה לעשות חוץ מלהמליץ לגשת לאורטופד או לרופא אחר, היינו כבר אצל כולם! תודה, קותי

מנהל פורום תרופות ורוקחות