לורטדין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/10/2012 | 07:34 | מאת: יעקב

האם לורטדין מורכב מחומרים כימיים המזיקים לגוף ? הכדור הזה עוזר לי מאוד אבל מכיוון שצריך לקחת אותו מידי יום ולתקופה ארוכה אז השאלה הזו מתבקשת תודה מראש

יעקב שלום, לורטדין היא תרופה המכילה חומר כימי באותו השם. זוהי תרופה ממשפחת האנטיהיסטמינים ותפקידה להקל על סימפטומים של אלרגיה. לתרופה פרופיל בטיחותי יחסית גבוה והיא בעלת מיעוט תופעות לוואי חמורות. אנשים שמפתחים רגישות לתרופה צריכים להיזהר מתגובה אלרגית חריפה (למרות שמדובר בתכשיר אנטיאלרגי), וצריך לשים לב לסימנים של פגיעה בכבד (כמו צהבת), למרות שתופעה זו היא נדירה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות