כדורי שינה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

30/09/2012 | 13:30 | מאת: אסתר מרקוביץ

חג שמח ושלום רב, ברצוני לשאול האם הכדור בוןדורמיר לוקחים אותו במשך חצי שנה רצוף יכו לגרום לבעיות בריאותיות,אני סובלתמפרפור פרפורים ולוקחת פרוקור וקומדין. בלי כדור שינה אינני יכולה לישון.תודה על התשובה

אסתר שלום, לכדור בונדורמין יש כמובן פוטנציאל לגרום לתופעות לוואי. טיפול בכדור זה לא מיועד בדר"כ לשימוש ארוך טווח , עקב סכנה לפיתוח תלות בתרופה. תופעות לוואי נפוצות: חולשה ,ישנוניות, הפרעות קואורדינציה, סחרחורות, פגיעה בזיכרון ודיכוי נשימתי. תופעות לוואי לבביות אינן נפוצות, אך דווחו מקרים של ירידה בלחץ הדם, ופלפיטציות (תופעה שבה מרגישים את הדופק). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות